Nothing's Gonna Change My Love For You

If I had to live my life without you near me
The days would all be empty The nights would seem so long

With you I see forever Oh! so clearly
I might have been in love before But it never felt this strong

Our dreams are young And we both know
They'll take us where we want to go
Hold me now, touch me now I don't want to live without you

Repeat
Nothing's gonna change my love for you
You ought to know by now how much I love you
One thing you can be sure of I'll never ask for more than your love

Nothing's gonna change my love for you
You ought to know by now how much I love you
The world may change my whole life through but

If the road ahead is not so easy
Our love will lead the way for us  like a guiding star

I'll be there for you If you should need me
You don't have to change a thing I love you just the way you are

So come with me and share the view I'll help you see forever too
Hold me now, touch me now I don't want to live without you
Repeat 

당신이 곁에 없이 살아야 한다면
낮 시간은 더없이 쓸쓸하고 밤 시간은 한없이 길 거예요

당신과 함께면 "영원"을 또렷이 볼 수 있어요
전에도 사랑에 빠진 적 있었을지 몰라도 이처럼 뜨겁게 느낀 적 없었어요

우리 꿈 아직 싱싱하고 우린 알고 있죠
그 꿈이 우리를 원하는 곳에 데려다준다고
안아 주세요, 어루만져 주세요 당신 없이 살고 싶지 않아요

후렴
당신 향한 내 사랑 어느 것도 바꿔놓지 못해요
지금쯤 아시겠죠, 내가 당신을 얼마나 사랑하는지
한 가지는 당신이 믿어도 좋아요 난 당신의 사랑 말고 더 원하는 게 없다는 걸

지금쯤 아시겠죠, 내가 당신을 얼마나 사랑하는지
세상이 내 인생을 온통 바꾸어 놓을지 몰라도

우리 가는 길 쉽지 않아도
우리 사랑이 길을 인도해 줄 거예요 마치 길잡이 별처럼요

당신을 위해 어디든 있겠어요 당신이 나를 필요로 하면
당신은 아무 것도 바꿀 필요 없어요 지금 그대로의 당신을 사랑하니까요

그러니 이리 와서 함께 보아요 당신도 영원을 볼 수 있게 도와줄께요
안아 주세요, 어루만져 주세요 당신 없이 살고 싶지 않아요

반복
Glenn Medeiros